Onze meerwaarde

Nieuwe subsidie regeling voor duurzame energie in 2016

Posted by Rudi Düpper

8 januari 2016 12:01:26 CET

Dat zonnecollectoren op daken sterk gesubsidieerd worden, is natuurlijk oud nieuws. Nieuw is dat de overheid voor 2016 een nieuw doel heeft gesteld en dat is om er voor te zorgen dat bedrijven en huishoudens minder gas gaan verbruiken. Op zich begrijpelijk gezien de problematiek in Groningen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en ondernemingen, die zelf duurzame energie willen opwekken, financieel ondersteund.

LEES MEER

Topics: Subsidies

Van afdrachtsvermindering naar subsidieregeling praktijkleren

Posted by Rudi Düpper

1 mei 2015 16:00:00 CEST

Biedt u leerwerkplekken aan? Dan kunt u een tegemoetkoming krijgen in de kosten voor de begeleiding van een leerling, deelnemer, student, promovendus of ‘toio’. In deze blog wil ik er nogmaals op wijzen dat er nog steeds een subsidieregeling aanwezig is voor scholing, maar dat er wel een en ander is veranderd.

LEES MEER

Topics: Subsidies

Laat geen geld liggen en maak slim gebruik van subsidies

Posted by Rudi Düpper

13 maart 2015 16:00:00 CET

Maakt u als ondernemer vaak gebruik van de WBSO subsidie? Let op, want dan moet u namelijk voor 1 april 2015 de S&O-uren melden die u in 2014 aan speur- en ontwikkelingswerk heeft besteed aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Als u dit niet doet, krijgt u een boete. En boetes zijn altijd weggegooid geld.

LEES MEER

Topics: Subsidies