Onze meerwaarde

Is dat iets? De bedrijfsfiets?

Posted by Rudi Düpper

28 juni 2016 9:00:00 CEST

Wij hebben het in onze blogs al vaak over de auto gehad, maar de fiets bleef nog even onderbelicht. Hoe zit dat nu met de fiscaliteit van de bedrijfsfiets? Voorheen was het makkelijk; je kocht eens in de drie jaar een nieuwe fiets in je holding en alles was prima. Met de invoering van de werkkosten regeling zou je denken dat het nu over en uit is. Maar dit is niet helemaal waar, er zijn nog steeds mogelijkheden om iets met de fiets te doen. Wat zijn nu nog de mogelijkheden?

LEES MEER

Topics: Algemeen

Is crowdfunding wat voor mij?

Posted by Rudi Düpper

17 mei 2016 9:00:00 CEST

Crowdfunding: deze financieringsvorm wint snel aan populariteit. In het eerste kwartaal van 2016 is in Nederland 30 mln opgehaald via crowdfunding. Dat dit meer gaat worden, blijkt wel uit het feit dat de Rabobank recent heeft aangegeven te gaan samenwerken met crowdfundingplatformen Collin Crowdfund en Oneplanercrowd. De bank gaat ondernemers actief doorverwijzen naar deze platformen. Maar waarom doen zij dit eigenlijk?

LEES MEER

Topics: Algemeen

Traditioneel kostwinnersgezin in zwaar financieel weer

Posted by Rudi Düpper

20 maart 2015 9:00:00 CET

Vorige week lazen we in verschillende kranten berichten met de volgende strekking “Traditioneel kostwinnersgezin met modaal inkomen heeft het financieel gezien zwaar”. Dat kinkt merkwaardig in de oren, nietwaar? Wordt dit wellicht veroorzaakt door fiscale wijzigingen?

LEES MEER

Topics: Algemeen